Бизнисмен Драган Аца Булић био је у вези са Аном Ћурчић због чега га Звездан Славнић не подноси, а сада ће популарни задругар вероватно побеснети када сазна да је његов највећи супарник имао контакт и са Ксенијом Пајчин.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/АмиГ Схоw

 

 

О вези Звездана и Ксеније много се говорило, а сада је Булић потврдио да је он имао леп сусрет са Пајчиновом.

Подсетимо, Звездан је рекао да му је наводно Ана свашта говорила о вези са Булићем, те да га зато не подноси, због тих свих прича, док Ана демантује да је ишта лоше причала Славићу о Аци.

Сусрет између Ксеније Пајчин и Аце Булића догодио се пре 15 година у клубу "Ф6", а бизнисмен је открио да је Ксенија Пајчин тада била специјални гост. Када га је угледала, Ксенија му је отпевала песму специјално за њега. 

Како сазнајемо, у питању је песма од Цеце Ражнатовић ,,Драгане мој", а ево шта на све то каже Булић:

Фото: Д. Миловановић

 

 

- Сећам се тог сусрета. Дружили смо се тада Ксенија, Карамела и ја, жао ми је што јој се то десило заиста - рекао је Булић у емисији "Бајке из подземља" коју води Кристијан Голубовић.

Булић није хтео даље да коментарише, али је потврдио приче о познанству с Ксенијом.

Фото: Немања Костић, Јутјуб принтскрин/Задруга Оффициал, МУП

 

 

- Сада можда није ни примерено да причам о Ксенији, због свега што се и прича у Задрузи о њој, али да, то се десило те вечери. Али разумете ме, не бих да сада износим неке приче, јер та тема је била актуелна у Задрузи - рекао је Аца алудирајући на Славнића, који се хвалио познавањем Пајчинове.

(Република.рс)