- Шта ће вам донети Рајско острво? - упитао је Дарко.

- Пре свега неку добру енергију, да се искулирамо на пар дана после свега овога. Наш однос је ту најбитнији. Или тако добро уживам са њом или сам себе кривим што сам је упознао, код нас нема ништа између. Никако нема те средине као у другим односима. Њој треба да буде битан њен став, а не шта ће неко други да каже. Она нема тренутно свој став - причао је Зола.

- Рекао сам јој да не желим уопште да она улази у апартман. Кад год ме спомене Марија довиђења пријатно. Волео бих да се наш однос заврши на начин о коме ми маштамо - казао је Зола.

- Који су то ваши снови? - гласило је питање.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ Zadruga Official

 

- Моја и њена жеља је да посетимо ту Америку. Ја волим НБА лигу, волели бисмо да посетимо Лас Вегас, обзиром да се водила да полемика о коцки. Микица ми је толико причао о томе, мене је то толико привукло. Стварно имам ту жељу. Па слећемо авионом. То су неке ствари о којима ми маштамо. Боље ми је то него да овде излазим по сплавовима. - причао је Зола.

- Што се тиче дубљег нашег односа, то су неке ствари где треба да седнемо и озбиљно причамо, рекао сам већ или ће бити свадбе или ћемо одсвирати крај - рекао је Зола.

- Вечерас смо легли и будимо се, констатовали смо да смо и она и ја сањали један те исти сан. Невероватно шта нам се дешава. Јасно је да сам ја поред ње најрасположенији. Срећан сам кад сам поред ње. И она кад је са мном, нема ни она грешке - рекао је Зола.

БОНУС ВИДЕО: