Данас Фернандес планира своју будућност и намерава да постане тренер. Тачније, ментални тренер који би радио индивидуално са спортистима.

Стравичан злочин се догодио 2010. године. Бруно и Елиза Самудио су кратко били у вези. Сведочанства њихових пријатеља говоре да су се упознали 21. маја 2009. на се*с забави. У августу те године, она је играчу рекла да је у другом стању.

Касније, на суду, Бруно је рекао како је раскинуо са њом пошто Елиза није хтела да абортира. У то време он је излазио са зубарком Ингрид Кавалканти - са којом ће се венчати 2016. године, из затвора - иако је тада и даље био у браку са девојком из детињства Дајаном Родригез, са којом је имао двоје деце.

 

 

Његово неслагање са Елизом је ускоро постало ствар суда - тог августа она је поднела захтев за доказивањем очинства и тражењем алиментације од капитена Фламенга.

Овај потез је затровао њихову везу. Елиза је 13. октобра полицији Рио де Жанеира пријавила да су је Бруно и његови пријатељи, укључујући и његовог другара из детињства Луиза Ромаоа, познатог под надимком Макарао (Шпагети), киднаповали и натерали да узме таблету која је требало да индукује абортус. Рекла је и да је један од њих претукао, а полицајцима је казала и да јој је Бруно уперио пиштољ у главу.

Уследила је истрага. Полицајци Рија, специјализовани за насиље над женама, предложили су да Бруно добије забрану приласка Елизи.

Судија то није уважио. Резултати форензичких испитивања су необјашњиво каснили. За Бруна, сезона је завршена тако што је подигао трофеј бразилског првенства пошто је Фламенго направио скок из доњег дела табеле до прве титуле освојене у последњих 17 година.

 

 

Коначно, августа 2010, стигли су резултати форензичких тестова. Показивали су "трагове агресије". Међутим, Елизе у том тренутку већ два месеца није било нигде.

Фебруара 2010. године, Елиза је у Сао Паолу, у којем је живела са пријатељем, родила дечака којем је дала име Бруно. Голман Фламенга је категорички одбијао да призна очинство над дететом и да се подвргне тесту. Без финансијске помоћи, мајка и дете су зависили од подршке пријатеља.

Манекенка Елиза замолила је голмана да издржава заједничко дете које је родила. Фернандес ово никако није прихватио, отео је своју љубавницу, задавио је, злостављао њено тело до те мере да га је дао псима, а злочин је покушао да сакрије тако што је делове тела закопао и залио цементом.

Тако барем стоји у оптужници. Наиме, место где је несрећна девојка сахрањена никада није пронађено, преноси Јутарњи.хр.

Фернандес је завршио иза решетака баш када је добио позив у репрезентацију Бразила. Голман је био звезда вероватно најпопуларнијег бразилског клуба, а чак се и помињао прелазак у Милан. Није претерано рећи да је Бруно, који је тада имао 25 година, могао да дебитује и у међународном фудбалу.

 

 

Многи су мислили да би баш он могао да носи дрес са бројем 1 на Светском првенству 2014. године, на којем је Бразил био домаћин. Ипак, све је то постајало само цртица у језивој причи која је почела да се одмотава.

Осуђен је 2013. на 22 године затвора, али је већ 2018. добио право на уживање режима полуслободе, како гласи законски израз у Бразилу. То је искористио да брани у нижим лигама, који су одлучили да скопе уговор са њим упркос прошлости, а истовремено да ради на свом професионалном развоју.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".