Тело Б. Ј. (40), припадника Полицијске управе Сомбор пронађено је на излазу из града према Суботици, односно Бездану.

По незваничним информацијама, претпоставља се да је у питању самоубиство, почињено службеним пиштољем који је пронађен поред тела.

Из извора блиских истрази сазнајемо да је несрећни човек оставио опроштајно писмо. Чим га је пронашла, супруга је обавестила полицију, која је одмах кренула у потрагу за колегом али нажалост, нису успели и да му спасу живот.

По незваничним информацијама, несрећни полицајац је био у великим дуговима. Да ли је то пресудило да се одлучи на самоубиство, утврдиће истрага.

Б.Ј. је иза себе оставио супругу и четворо деце, од које је најмлађе тек проходало.

СОС телефон за помоћ

СОС телефон за помоћ особама које размишљају о самоубиству Број 0800/309-309, опција 1, СОС телефон је који ради 24 сата, а на који се јављају стручњаци за спречавање самоубиства - лекари Клинике за психијатријске болести "Др Лаза Лазаревић".

Служба ургентне психијатрије прима пацијенте 24 сата без заказивања, без књижице и без плаћања, а Центар за ментално здравље од 9 до 18 прима без заказивања. Уколико вам је потребна помоћ, сваког дана можете позвати и волонтере Центра "Срце" од 14 до 23 часа на број телефона 0800-300-303 или им се обратити мејлом на вања@центарсрце.орг, као и преко чета на сајту www.центарсрце.орг.

Волонтери разговарају с људима који су усамљени, узнемирени, повређени, тужни, очајни, несигурни.

БОНУС ВИДЕО

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".