Била је избодена ножем, а аутомобил се налазио само 250 метара од њене куће. Када се сазнала језива истина сви су остали у шоку. Сабрину је у налету беса убио отац.

Осуђени трговац дрогом Петрит Лекај (49), задавио је и убо Сабрину Лекај осам пута у Кидман Парку у Аделајди. Преминула је на лицу места. Судија Врховног суда Триш Кели изрекла му је доживотну казну затвора са обавезним минималним периодом од 20 година без условне слободе.

Како је касније навео, он је своју ћерку убио зато што је сазнао да је конзумирала дрогу.

Убрзо је у медијима освануо узнемирујући телефонски разговор између полиције и оца убице који се догодио само неколико тренутака након што је насмрт избо своју ћерку студенткињу медицине. Врховни суд Јужне Аустралије такође је објавио аудио снимак који је полиција снимила док су покушавали да уђу у траг Лекају када су примили извештаје да је његова ћерка избодена.

- Можеш ли да ми кажеш шта се догодило? Можда бисмо могли да дођемо до твоје ћерке и да јој помогнемо - чује се полицајац на снимку.

- Не, отишла је.. мртва је - одговара Лекај.

На суду је речено да је отац спаковао кухињски нож од 15 цм и да је хтео да се суочи са ћерком због њених журки и узимања дроге.

Како се касније сазнало, Сабрина се ноћ пре убиства забављала са пријатељима у ноћном клубу где је заиста узимала кокаин, екстази и ксанакс.

Лекај је рекао да је само намеравао да је уплаши, али је "пукао" када је 20-годишњакиња рекла да јој није стало до "жртвовања које је поднео да би јој пружио бољи живот". У полицијском интервјуу снимљеном у установи за ментално здравље, Лекај је признао да је убио своју једину ћерку. На питање зашто је Сабрина пронађена са убодним ранама по целом торзу, отац двоје деце је шапнуо: "Ја сам то урадио".

(Мондо)

БОНУС ВИДЕО: