Да су данашња музичка сцена и она из прошлог века као небо и земља, потврђује и Снежана Ђуришић, која сматра да естрада сада има више певача који немају таленат, као ни квалитетне песме.

- То је тема о којој би могло дуго да се говори. Лично мислим да је већина људи која се бави овим послом залутала. Нама није било тешко, у време када сам почињала је било просто, ако знаш може, ако не знаш не може, био је ту и фактор среће наравно. Данас смо у дефициту са добрим песама, јер има много певача сумњивог квалитета. Захваљујући њима имамо те “песмичице”, како их ја зовем, које трају као јогурт, што би рекла моја Марија Шерифовић – рекла је Снежана, те је додала:

– Народ не можете обманути, људи воле песме које су праве и које трају. Рецимо, моја песма “Све је прошло међу нама” је 35 година стара и пева се исто као када је снимљена, и то су певачки задаци. Квалитетних песама има, хвала богу, од Тозовца, Маринка Роквића, Зорице Брунцлик, Ане Бекуте, они су доказали да квалитет опстаје. Како ће млади поднети разне недаће које им се нађу на путу, од тога им зависи опстанак.

Фото: ТВ Пинк принтскрин

 

 

Снежану је на последњем наступу обрадовао један момак из публике, и како је рекла, ти тренуци у каријери су јој најзначајнији, они које памти.

– Један дечко ми је донео 40 мојих плоча да му потпишем, није се ни родио када су те песме настале, а све то има. То је важно – истакла је певачица, која и сама има велику колекцију плоча.

– Мој отац је био паметан човек и чувао је све плоче док сам стасавала. Имам и ту срећу да знам доста песама, нисам само радила и користила то као егзистенцију, него сам се бавила музиком. Уживам да певам старе песме, које имају дивну хармонију.

За многе певаче јавност често чује гласине: “Добро пева, али није добар човек”, што Снежана оштро осуђује.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zvezde Granda

 

 

- Да бисте знали какав је неко човек, морате да проведете одређено време са њим. Углавном тај једва познаје тог о коме прича. Ти људи који причају, имају личне проблеме, које би, саветујем, требало решити под хитно, јер човек својим понашањем и оним што говори, говори највише о себи. Ако већ имаш нешто да кажеш, мораш да имаш и аргументован доказ – објаснила је певачица, којој партнер Вања често пружа подршку на наступима.

– Вања је увек ту, и када није, помаже ми. Не може увек да ме прати, то не би било нормално. За сваки наступ у Београду је ту, било би чудно да није – истакла је Снежана, и додала:

– Уживам када сам са породицом, не певам у тим тренуцима.

Неправду ће решити закон

Снежана се недавно нашла у жижи јавности када ју је бивши такмичар “Звезда Гранда” Душан Вукадиновић оптужио да му је тражила мито, што ју је навело да покрене судски поступак против младића.

– Нервирају ме неправде, лажи и безобразлуци. Све што нервира старије људе. Нисам се борила са том неправдом, постоје суд и закон, и све ће се решити. Оно што је евидентно је да, хвала богу, нико у то није поверовао. Битно је да сам се за све ове године, поред тога што сам се представила као певач, показала и као човек који има став, који је честит и поштен – рекла је Снежана, и додала:

– Увек сам расположена и када ме неко изнервира, ја сам насмејана. Данас се о значењу речи “дама” може причати. За ментално и духовно здравље је то најважнија ставка, само да будете весели.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".