У јавности се често спекулише у каквим су односима њих двоје, а сада су нови Растини стихови подгрејали сумњу да је бившу испрозивао у својој новој песми.

У једном делу своје нове песме, Раста пева следеће стихове:

- И мој је живот посто склекови и јога, твој је живот осто лекови и вотка, реко би и дрога. Из погледа се види много тога, из твог празнина и нема ништа, само злоба, јер ти си део штакора што потајно навијо је да не изађем из затвора, сурово је отпевао Раста у песми.

На друштвеним мрежама је кренуло одмах да се спекулише да је све ово Раста наводно упутио Ани.

Фото: Катарина Михајловић

 

 

"Ово је посвећено Ани", само су неки од коментара људи на друштвеним мрежама.

Подсетимо, пар се развео након што су добили ћерку Тару, а Ана је сада за хрватски радио отворила душу о свему.

- Једна од тежих одлука у мом животу био је разлаз са Расом. Тара није тражила да се роди, па ни да гледа наш рокенрол начин живота. Свађе, препирке, гуркања. Томе је дошао крај када је Тара дошла у кућу. Тада је морао да дође и крај нашем браку. Нисам желеле да моје дете буде посрнула Бритни Спирс. Рачунам на ДНК да ће нешто мало нормалније да покупи с очеве стране, рекла је Николићка, па открила да две особе, као што су Раста и она, никако нису могле да функционишу заједно:

- Ја сам сада Ана Ђурић у документима. Ја и Констракта, то је космос наместио. Што се Расте тиче, све што ме је очарало, то ме је и разочарало. Он и ја смо исти. Он је моје огледало. Моје индиго. Две исте особе. Исти темперамент. Ја сам једно време повлачила ручну, а он није желео. Две исте особе тешко могу да функционишу. Ја више имам истих карактерних особина с Растом, него с рођеним братом.

Фото: АТА имагес

 

 

Након тога Ана је рекла да ће јој наследница бити на њу права осветница, те да се већ сада види да има чврст карактер.- Моје Тара је рођена с карактером. Карактерне особине су непроменљива ствар. Ја сам је пустила да сама избаци млеко, пелене, дуду. Када смо она и ја саме, одлично се слажемо. Када уђе трећа особа, настаје хаос. Она је већ велика звезда, то ми је објаснила. Има све моје особине, расте мала осветница у њој. Тара донедавно није ни знала чиме јој се мама бави. Причала је како је тата певачица, а мама иде на посао. Нисам желела да зна из разлога што нисам хтела да ме имитира. Али то је у њој. Слухиста је апсолутни. Ја се правим луда јер не бих волела да се бави мојим послом. Уколико не буде таленат, ја ћу јој рећи: "Тара, ниси таланат." Ако буде. Уз њу сам. Али прво школа. Мог брата сам везивала за столицу да учи, изјавила је Ана за хрватски радио "Еxтра.фм".

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".