Дарко Рундек и његова животна љубав, редитељка Санда Хржић, имају сина који својом тајанственошћу интригира јавност.

Њихов син има чак пет имена. Давид Вид Димитрије Себастијан Виктор рођен је у Паризу 1991. године, након што су се Санда и Рундек мало пре његовог рођења тамо преселили.

Давид данас има 31 годину. Иако је с оцем често ишао на његове концерте, јавни живот никада га није занимао.

 

 

Некада је био активан на друштвеним мрежама, а данас су једино успомене оно што се може наћи на његовим профилима, а једна од његових најновијих фотографија је објављена 2020. године.

Када је реч о каријери није пошао стопама својих родитеља, али од њих је наследио невероватан дар - авантуристички дух којим непрестано оставља трагове за собом.

Фото: Јутјуб принтскрин

 

Давид живи окружен природом, свира неколико инструмената, а занимају га пермакултурне фарме по свету. Био је члан француске организације старих заната средњег века, а јавности је познато да је својевремено с екипом на једрилици препловио Атлантик.

Поносни отац ни раније није скривао да подржава свог сина.

- Он је свој занат изучио и испунио ту неку своју последњу обавезу према нама. Свашта је научио - и да ради с металом и о пермакултури, кувању, музици… путује и учи. Кад се чујемо, увек ми прво каже шта је ново научио - рекао је једном приликом Рундек и додао како његов син не планира да се професионално бави музиком.

Фото: Јутјуб принтскрин

 

Подсетимо, Дарко је завршио режију на Академији за драмску уметност у Загребу, а успехе је низао као фронтмен групе Хаустор, те у својој соло каријери. Он и Санда данас живе активистичким животом, а њихова еколошка свест фасцинира јавност.

Добар део године проводе на Брачу, бавећи се вртларством и медитеранском културом, а када је ту, често им се придружи и син.

БОНУС ВИДЕО: