Бојан М. (46) ухапшен је због сумње да је брутално претукао ванбрачну партнерку и мајку петоро деце Андреу К. (35) која је од нанетих повреда преминула у стану у Јагодини. Како медији сазнају, деца су сада код Андреиног бившег супруга Дарка К. у кући у насељу код Јагодине.

У породици Дарка К. бившег мужа убијене Андрее, на периферији Јагодине кажу да је она од њега отишла пре отприлике 13 месеци, што потврђују и комшије, те да се са децом одселила у своју породичну кућу која се налази недалеко од њихове.

Они су затечени због убиства Андрее и кажу да је трпела насије од убице.

- Дарко и Андреа су лепо живели и слагали се док је било пара и док нису почели много да се свађају. Она је отисла од Дарка пре око годину дана код своје мајке и сестре са децом. Отац јој ради у Русији и чека се да дође да би је сахранили - исприцао је један члан фамилије за београдски портал. 

Несрећна Андреа је према њиховим речима упала у канџе новог партнера и њена породица и деца нису могли да је препознају јер се скроз променила и често је боравила код убице.

- Њене ћеркице, ове две старије су молиле браћу, да заједно напишу мајки писмо да се врати и да остави тог монструма јер су видели да је бије. Видели су да јој је урезао своје иницијале на врату. Ужас - прица саговорник.

Оно што је најезивије је да је са мајком код убице у кући била и њена најмлађа трогодишња ћерка коју је отац узео из Центра за социјални рад чим је обавештен о убиству.

Андреином сину је јавила другарица да му је мајка убијена. Тинејџер у очају плакао и звао оца који је одмах дошао и довео и најмлађу ћеркицу код браће и сестара.

О деци убијене жене мештани говоре у суперлативу и тврде да је посвећено бринула о њима те да су успешни и у школи и у спорту. 

- Одлични су ђаци, један је првак у пливању, а други фудбалер у дресу Јагодине. Такмиче се деца из математике и иду у музичку школу. Најмлађу ћерку је Андреа водила у вртић и стално су ишле дотеране и насмејане. Туга за децу - испричале су комшије Андреине мајке за медије.

Неколико стотина метара од породице бившег мужа је кућа Андреине мајке у којој се тренутно налазе деца са баком, тетком и широм породицом која им се нашла у тузи.

Међутим, нико није излазио из куће да отвори врата, јер према рецима Видојка Коцића бившег свекра убијене Андрее коју зову Ана, не желе да додатно узрујавају већ ужасно потресену децу.

Бивши муж убијене жене је скоро изасао из затвора, а његов отац тврди да његов син нема друге проблеме осим саобраћајних прекршаја упркос наводима комсија да су Дарко и Андреа, као и њен убица зависници од дроге, као и да су волели и да пију.

- Мој син је требало да плати око 100.000 динара за саобрацајни прекрсај, али је одлучио да казну одлежи у затвору и био је два месеца. Тек је изашао - рекао је отац бившег мужа убијене жене.

(Aло)

БОНУС ВИДЕО: