Јелена Карлеуша била је заљубљена у једног колегу. Док је била тинејџерка њене симпатије придобио је десет година старији певач Жељко Шашић.

Она је о томе својевремено и јавно причала и открила да њега у то време није занимала клинка.

- Верујем да је њему та прича веома смешна, а и мени је сада. Жељко је диван момак, али мој укус се од тада, када сам имала четрнаест година, драстично променио. Све моје дечје љубави биле су дивне. Свака ми је била узвраћена све до у то време младог певача Шашића, који је био много старији од мене и, наравно, дете га није интересовало - причала је Карлеуша и наставила:

Фото: В. Данилов

 

 

- Е, ту сам доживела прво љубавно разочарање, али и усвојила поуку: за љубав се треба борити. Он је тада био јако велика фаца, имао је дугачке локне. Све су се девојке, поготово оне из Земуна, палиле на Жељка Шашића, па тако и ја - испричала је Јелена, која је једну прилику искористила да "запрети" Шашићу.

Фото: АТА имагес

 

 

- Сећам се, био је у Будви на плажи са 50 својих обожаватељки и није хтео да ми каже ни "здраво". Ја сам му пришла и стала испред пешкира на којем је лежао, заклонивши му сунце, и рекла: "Ја ћу бити већа звезда од тебе!" - присетила се ЈК.

БОНУС ВИДЕО: