У ПРОСТОРИЈАМА ПС Палулула дошла је И.Л. без икаквог позива да пријави свог невенчаног супруга У.П. због насиља у породици.

И.Л. дошла је са видним повредама у пределу носа и подливима испод оба ока, где је извршено комплетно фотографишање, а након узете изјаве, жена је упућена на преглед у Ургентни центар.

Жена је изјавила да ју је невенчани супруг главом ударио у пределу носа и да је тако је заобила прелом.

Није смела да се сама упути у Ургентни цетар јер је страховала за свој живот, па тако није ни изазила из стана све до 19. марта 2023. године када је успела да побегне и упути се у станицу милиције на Палилули.

Да све буде језивије, она је изјавила да њен супруг има и ћерку коју годинама држи закључану у стану на Звездари у улици Ружице Сокић. На целокупни догађај контактиран је дежурни заменик Првог ОЈТ-а у Београду и онда је урађена провера.

На наведеној адреси, како се сазнаје, полицијски службеници ОЗСК Палилула пронашли су девојчицу (П.Л.) која се налазила јако у тешком стању.

Полицијски службеници ПС Палулула више пута одлазили на адресе које је И.Л. навела и закоју постоји вероватноћа да ће се осумљичени појавити, он се до сада није појавио.

Консултантован заменик Првог ОЈТ-а у Београду Бојан Јелић, који је након свега предоченог наложио да се уради увиђај места догађаја, да се за одговорним лицем распише потрага за кд 194 став 3, кд 193 став 1, кд 196 став 2 у вези става 1.

(Република)

БОНУС ВИДЕО

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".