ВОЗАЧУ Д.Б. (39) из Футога, осумњиченом за саобраћајну несрећу у Новом Саду, од чијих је последица у болници преминула К.С. (84), судија за претходни поступак Вишег суда у Новом саду, одредио је притвор до 30 дана.

Притвор му је, како је за "Новости" рекла Јелена Остојин, портпарол Вишег суда у Новом Саду, одређен због постојања околности које указују да ће ометати поступак утицајем на сведоке и из разлога који указују да би у кратком временском периоду могао да понови кривично дело.

Овај тридесетдеветогодишњак се сумњичи да је у петак око 15 сати, на Новом насељу у Новом Саду,, на пешачком прелазу раскрснице Улие Раше Радујкова и БУлевара Слободана Јовановића,  колима ударио жену К.С. (84).

Није се зауставио, побегао је са места несреће, али је два сата касније пронађен и ухапшен, а алкотестирањем је утврђено да је имао 1,48 промила алкохола у организму, а био је позитиван и на кокаин.

Осамдесетчетворогишња жена је са тешким повредама опасним по живот превезена у Ургентни центар, али је нажалост, преминула

БОНУС ВИДЕО

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".