Милица је у животу пропатила много, а када је у питању причање животне прче увек је искрена. Њен почетк спортискиње је био врло тежак.  

- Тата је продавао ствари из куће да би нас прехранио. Све бих мењала. Све, као да сам бирала најтеже. Најгори менаџер који може да ме пошаље, за највеће паре... Шаљеш родитељима паре, нека су они срећни, али да играм. Била сам 17 играч, била сам најмлађа, мени се најмања шанса дала. Бирала бих све другачије само да уграм. Зарађивала сам 25.000 давала родиељима... Било би нам доста и 10.000 само да играм - каже Милица кроз сузе. 

Фото: Инстаграм принтскрин/stefanovamama13

 

- Ја сам увек ишла главом кроз зид, а Ана је увек размишљала. Ана потпуно има други тип мушкараца од мене. Све оно што сам ја рекла после за моје мушкарце то је и оно причала. Дефинитивно ме је променило 72 дана острва... Нико не може да зна каква ће нека особа бити. Ја сам давала 10 шанси и то је моја грешка. И учим Стефана да не може тако. Никада нисам рекла за себе да ми је живот пакао, али тако јесте. Ја сам срећна имам ноге, руке... Нисам била испуњена, али сада се поправљам - каже Милица Дабовић и додаје:

- Име нису још дали, сви смо давали имена, ја сам предложила једно седам, осам имена, ништа им се није свидело. Једва чекам да узмем Анину бебу у наручје и да је грлим и љубим. Сваки могћи тренуак је долазила да види Стефана, али је све размазила. Оде се у продавницу купује најскупље играчке - кажа Милица Дабовић.

Милица није желела да пуно прича о свом новом изабранику: 

- О Милану не желим много да причам. Нисам била заљубљена у Вању, то је било да пробамо да видимо да ли имамо неки заједнички језик. Али десио се Милан. Мени је најважније да је он моја судбина или моја будучност. Рано је да причамо... Као да ме је чекао... Чекали смо једно на друго и да видимо шта нам доноси ово мало живота што имамо. Имамо заједничка интересовања, енергија... Увек ћу веровати у љубав, али тешко је веровати мушкарцима... Стефанов отац ме је докрајчио... Са Вањом је отишло као ветар, а са Миланом сам схватила шта је љубав, а пре никада нисам волела. У миру си, да те мушкарац води кроз живот... Уопште не размишљам о томе... Верујем му, двоје људи се препознају... Ја сам вапила за тим... - каже Милица Дабовић.

Фото: Небојша Параушић

 

Када би имала ћерку, Милица би је подржала када је у питању отварање Онли фанс профила.

- Ћерку бих подржала да отвори профил на онлy фансу, не бих волела да пије и да се дрогира и да иде по кафанама. Може да се заради од онли фанса. Не могу да осуђујем друге људе, али ја сматрам себе за пример, тетовирам се, и то ми је једини порок.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: