Имена осумњичених понављају се од  20. марта преко полицијске радио-везе, како би им се што пре ушло у траг.

Национална потерница расписана је 17. марта, током велике операције Специјалног полицијског одељења и СДТ-а, и за службеницима полиције И. С. и Н. Б., а поновљена је и за службеником Управе полиције Љ. М., који је црногорским службама недоступан још од лета 2022. године.

Према сазнањима Вијести на списку СДТ-а је Д. М. из Никшића, а трага се и за Цетињанином Б. Ј, али и за Подгоричанима А. К. и Ф. З., којима СДТ кривичном пријавом ставља на терет кривично дело – стварање криминалне организације.

У вишедневној великој операцији СПО-а и СДТ-а, током прошле седмице, ухапшени су службеник Потражне јединице из Подгорице Г. С. и инспектор за дроге из Котора М. П. и њихове некадашње колеге - бивши специјалац В. Б, Которанин М. О, као и Т. А. из Подгорице.

После саслушања у СДТ, а на предлог специјалног тужиоца, судија за истрагу Вишег суда у Подгорици Сузана Мугоша одредила им је притвор, због опасности од бекства, утицаја на сведоке и саучеснике који су у бекству, али и због "нарочито тешког начина извршења кривичног дела"...

СДТ, тврде, верује да је и том организацијом руководио одбегли шеф кавачког клана Радоје Звицер, а да је осумњичену екипу окупио и њима руководио бегунац са полицијском значком Љ. М.

(Вијести)

БОНУС ВИДЕО: