Од силине ударца, он је погинуо на месту, а тинејџерка је са тешким повредама превезена у болницу. Језива драма, да подсетимо, одиграла се у понедељак у једном месту на територији општине Гроцка, а позадина ове приче је стравична.

Наиме, како причају рођаци и пријатељи породице, отац је данима најављивао да ће убити ћерку и себе како би натерао своју супругу да пати, јер га је недавно оставила и ниије желала да му се врати.

- Толико је био озбиљан у својој намери да је чак и обезбедио два гробна места, за ћерку и за себе. Чак се и распитивао по селу да купи пиштољ, али како није успео да га нађе на црном тржишту, одлучио је да се својим "фијат пунтом" забије у бандеру и тако са собом у смрт поведе и ћерку - причају нам саговорници.

Фото: Друштвене мреже

 

Деда по мајци тешко повређене девојке, испричао је за Курир да је његов зет, односно девојчицин отац, заиста најављивао ово што је у понедељак и урадио, а потврдио нам је и да је обезбедио гробове за њих двоје.

- Сви око тог човека су годинама трпели насиље, а нарочито моје ћерка и унука! Ћерка је с њим била у браку 30 година, али она није смела без њега нигде да мрдне. Није смела ништа ни да каже, нити да некога погледа без његовог одобрења. Поред родитељске куће она је пролазила гледајући у под - прича деда повређене тинејџерке.

Он додаје да је његова ћерка недавно, када је њена ћерка постала пунолетна, скупила храбрости и напустила насилног мужа.

- Одлучила је да га после толико година остави, није више могла да издржи. Њихова ћерка је остала да живи с оцем. Онда је он почео да прети да ће убити и себе и дете како би њој напакостио - каже наш саговорник и додаје:

- Кобног дана моја унука је са својо другарицом хтела да седне у очева кола да иду негде, а он је другаириц рекао: "Седи, сада ћемо да се вратимо!". Унука је ипак желела да и другарица пође с њима, па је и оно дете ушло. Чим је села, он је извадио нож и наредио јој да изађе.

Убрзо потом, догодило се самоубиство и покушај убиства, а сумануту вожњу "фијат пунта" забележиле су и сигурносне камере. Узнемирујућ снимак, на ком се види да нема кочења, освануо је и на друштвеним мрежама.

На месту несреће затекла се једна медицинска сестра, сасвим случајно, и она је била очевидац свега.

- Прво је прошао поред ње колима, направио круг и онда пројурио тако да је жену затресао и забио се у ту бетонску бандеру. Она је потом пришла и помогла тињеџерки до доласка Хитне помоћи - кажу нам кошије.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: