Иако је у складном браку, познато је да је неколико пута музичар био помињан у медијима због тајних љубави које је вешто крио: 

- Бреговић приватни живот добро крије. Сазна се понека емотивна тајна, али то се дешава врло ретко. Он се не експонира, води рачуна где и с ким се појављује и путује. Међутим, једну ситуацију није могао да исконтролише. Ради се о томе да је месецима био у паралелној вези са две жене. И једну и другу је волео и поштовао на неки свој начин и није могао да их остави.

Фото: В. Данилов

 

-Не улазим у то какав је његов брачни живот. Годинама је у стабилној заједници са супругом, али поуздано могу да вам испричам да су се две жене закрвиле због њега. Настао је хаос када је једна сазнала за другу. Како је дошла до тих информација, није ми познато, али су се ем добро посвађале, ем почупале, па је обезбеђење у хотелу морало да их раздваја - прича извор.

Наводно су Бреговића разоткриле жене са којима је водио паралелан љубавни живот: 

- Музичар није знао шта га је снашло. Он им је рекао шта може да им пружи, али очито не и то да се виђа са обе у исто време. Он у Паризу има своју некретнину у којој борави, љубавницама изнајмљује хотел. Једна се чекирала на Инстаграму да је у Паризу, па је друга повезала све коцкице и дошла до хотела, где је стрпљиво чекала да се појави. Сва срећа по Бреговића била је та што је он имао концерт тај дан, па се с њом није видео. Летело је перје, обезбеђење је морало да реагује и из објекта да избаци девојку. Након тога су једна другој слале претеће поруке, вређале се, понижавале и свађале око Бреге. Кад је видео да је враг однео шалу, он се повукао из обе приче јер није желео да се за ово сазна. Ипак, брука је пукла, и то је била главна тема. Једно време није био у контакту ни са једном ни са другом, али када су се страсти смириле, то се заборавило и поново се виђао и са једном и са другом, с времена на време - завршава извор.

(Курир) 

БОНУС ВИДЕО: