Како сазнајемо, ранац са личним документима пронађен је током опсежне потраге за тројицом младића Милошем Марковићем (37), Ненадом Тривковићем (35) и Миланом Николићем (36).

У потрагу за несталим младићима укључили су се пријатељи, познаници, али и људи добре воље који желе да помогну да се што пре пронађу.

Породице несталих још једном апелују за помоћ и моле људе добре воље који имају чамце, кајаке, дронове, али и оне који би се у потрагу укључили пешке због неприступачне леве обале Дунава на потезу од Панчева до Борче да се јаве на број 063/720 12 02.

Фото: Н. Скендерија, друштвене мреже

 

Раније данас, Софија, супруга несталог Милоша изјавила је за "Блиц" да породице мисле да је непливач имао прслук, али да се можда успаничио.

Непливач се уплашио?

- Они нису одмах кренули да пливају за овим другаром, вероватно зато што нису хтели да оставе непливача ту, јер он можда није хтео да се одвоји од чамца и даље се губи сваки траг - каже супруга несталог Милоша.

Фото: Н. Скендерија

 

Подсетимо, Мане К. (37) једини је успео да исплива на обалу након што се у суботу на Дунаву преврнуо чамац услед јаке кошаве и таласа.

Он је према речима очевидаца, био изгребан и блатњав када се докопао оближњег шибља и затражио помоћ.

- Испливао је и изашао и реке у висини Крњаче на левој обали Дунава. Тумарао је кроз шибље преко насипа, видео светлост кућа, дошао до првих кућа, изгребан, блатњав и пријавио несрећу - каже очевидац.

Испливали Мане К. качио је и раније слике са реке и пецаљке па се претпоставља и да је био пецарош, те и да је можда тиме био искуснији на води.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".