Како нам је речено и мајка и ћерка су сада у добром здравственом стању.

Овај језиви случај силовања рођене ћерке узнемирио је Ниш и околину. Због тога је притворен Б.М. који је рођен на Косову и Метохији. Несрећна девојка је два пута силована док је отац живео у Нишу.

Више јавно тужилаштво одредило је притвор Б.М. због сумње да је од октобра до фебруара 2022. године у два наврата силовао ћерку, а након чега је она прошле године родила девојчицу.

Како сазнајемо, он је раније притваран због сумње да је то учинио, али је пуштен услед недостатка доказа.

- Сада је стигао налаз његовог и бебиног биолошког материјала тако да је сада због тога притворен у Нишу. Са мајком породиље Б.Н. је започео живот у насељу Борча у Београду. Тамо је рођена и С.М. Он је и раније био насилан, умео је да подигне руку. Када су се родитељи развели он се преселио у Ниш, а његова супруга, мајка породиље је отишла у Војводину. Породиља С.М. је, иначе, треће дете у породици и тада малолетна, након развода родитеља, смештена је у једну хранитељску породицу у Сопоту. Када је постала пунолетна она се одлучила да живи с оцем у Нишу. Прве сумње да се нешто страшно дешава је изнела млађа сестра која је примећивала да су сестра и отац у једној соби која је закључана. Девојка је хтела неколико пута да побегне, али јој је он вадио ствари из кофера и разбацивао по соби - прича нам особа која је упозната с овим случајем.

Фото: Профимедиа

 

Извор истиче да је девојка једном отишла код мајке и све јој испричала. Иначе, девојка је након пунолетства напустила хранитељску породицу и одлучила да се врати код оца, са којим је наставила да живи.

- Беба је рођена у месту Добринци у општини Рума. И тамо је ћерка С.М. пријављивала физичко и сексуално насиље оца. Када је први пут ухапшен, није било јасних показатеља да ли девојка прича праву истину да би са поклапањем ДНК све постало јасно - прича извор.

Отац Б.М. је живео у једној од улица у насељу Трошарина, а како су нам рекле неке комшије нису ни слутиле какав се ужас крије иза врата ове породице.

БОНУС ВИДЕО: 

ВАТРЕНА СТИХИЈА У НИШУ: Пожар однео један живот

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".