Последњих дана сукоб који тресе Белу кућу јесте између Маријане Зоњић и Викторије Митровић.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

Наиме, задругарке су у свађи једна другој изговориле најгнусније речи, а у једном тренутку је Маријана споменула Викторији трауму коју ће имати целог живота, а која је јавност потресла недавно, споменула јој је цркву, попа и силовање које је преживела, након чега је Вики физички насрнула на њу, а онда и доживела нервни слом.

Међутим, ни Митровићева се није само физички обрачунавала, већ је Маријани ''ударила'' на породицу и брата, називајући га наркоманом и целу њихову породицу наркоманском.

Фото: ТВ Пинк принтскрин

 

 

Подсетимо, Маријана је недавно на једном сплаву доживела непријатну ситуацију са својим братом, који је на истом претучен од стране обезбеђења, те су му ребра била поломљена, а лице унакажено.

- Одмах је позвала хитну помоћ због брата, који није могао да се креће од повреда које је добио, а одмах је потом звала и полицију да реагују. Битно је да се са њеним братом све средило, него ми је проблем што је на њу то оставило трауму. Буду се ноћу, не може да спава, вришти из сна - говори извор близак певачици.

(Република)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".