Јетмир Гочај (24) осумњичен да је 23. децембра убио Ивану Кривокапић у изнајмљеном стану на Звездари, нестао је са радара полиције. Потрага за убицом несрећне девојке траје већ три месеца, а од њега ни трага ни гласа!

Како се сумња, Јетмир је након злочина одмах напустио Србију и од тада нема никаквих новости о младићу који је монструозно убио младу девојку.

Потерница расписана у јануару

За осумњиченим Јетмиром, расписана је међународна потерница 16. јануара, међутим, он још увек измиче правди.

- Он је напустио Србију одмах након злочина, уништио је мобилни телефон. Његова фамилија и пријатељи тврде да не знају ништа о њему. Буквално му се изгубио сваки траг. Извршили смо све провере у циљу његовог лоцирања и хапшења, али за сада не знамо где се он налази, јер је одмах по расписивању потернице уништио свој мобилни телефон и тиме нас онемогућио да му уђемо у траг путем ГПС-а - рекао је саговорник из истраге за медије.

Наводи и да су разговарали са његовим пријатељима, родбином, те да сви тврде да га нису видели.

- Претпостављају да уопште није у Црној Гори. Навели су да његова фамилија живи у Албанији и да је могуће да је отишао тамо и да му они помажу. Неки од њих су упознали Ивану, неки је никада нису видели, али нико ништа није знао о њиховом односу - наводи извор.

Породица се нада хапшењу
Породица убијене девојке нема мира док је Иванин убица на слободи, те се надају да ће га полиција наћи.

- Како нам може бити лакше када је Иванин убица на слободи, немамо мира. Никада нам Ивана није причала о њему, први пут смо га видели на камерама када је и откривено да је убио нашег анђела - рекао је раније за "Блиц" Миодраг, стриц убијене девојке.

Подсетимо, Иванино беживотно тело пронашла су браћа 24. децембра у изнајмљеном стану на Звездари. Како им се није јављала на телефон, развалили су врата стана и затекли је на кревету откопчаних панталона и подигнуте блузе. Угледали су модрице по врату, а имала је и повреде усне, ока, али и прстију на шаци и подлактице. Што све указује да се до последњег даха борила за живот.

Сумња се да је Јетмир Г., 23. децембра 2022. године између 00:37 и 5:30 часова лишио живота Ивану К, са којом је био у емотивној вези.

Он је наведеног дана дошао до Иваниног стана на Звездари где је боравио од 11. децембра 2022. године и ушао са њом у вербалну расправу. Онда је кренуо да јој рукама стеже уста и нос док није издахнула, па је закључао стан и кључ понео са собом. Сумња се да је истог дана аутобусом напустио територију Србије.

БОНУС ВИДЕО

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".