Један амерички тиктокер је са својим пратиоцима поделио интересантну причу о томе како му је одгавијач паса уместо штенета америчког булија подвалио младунче хијене која се кикотала, а на крају га и угризла. 

Овај видео је брзо постао виралан и на Тиктоку тренутно броји преко 7.7 милиона прегледа. 

Како је испричао, младић је на интернету пронашао оглас са фотографијама "родитеља" хијене коју је купио. Њихов изглед га је одушевио и дао је депозит како би резервисао њихово штене. 

Ипак, проблем настаје када је дошло време да упозна свог љубимца. Наиме, како каже, он је тада приметио нешто чудно и почео је да поставља питања одгајивачу. 

– Јеси ли му шишао уши или тако нешто? Да ли си сигуран да је то пас? Личи на вомбата – присећа се момак шта је питао продавца.

 

@infared_savage

I just found out my bully is a hyena 🤦🏾‍♂️🤦🏾‍♂️😂😂😂😂😂 ♬ original sound - INFARED_SAVAGE

 

На ова питања добио је самоуверен одговор да се заиста ради о псу, а потом је и видео женку и мужјака који су представљени као родитељи овог штенета које се, према речима младића са снимка, понашало као да је на креку. 

Иако збуњен, решио је да га одведе кући и да му име Нина, пошто је у питању била женка.

– Тај проклети пас ме је погледао и насмејао се. Био сам тако уплашен и питао се чему се смеје. То није био животињски смех. Био је људски – испричао је он док су се у позадини вртеле фотографије “пса”.

Продавац је био одлучан да закључи посао и одбацио је забринутост новог власника хијене, рекавши му да ће “пас прећи преко те фазе”.

“Фаза” се изгледа наставила, па је преварени човек испричао како га се Нина једном приликом насмејала и угризла га за ногу. Није јасно да ли је младић на крају вратио хијену узгајивачу, али је по његовој реакцији, то врло вероватно.

Људи у коментарима су по свему судећи цркавали од смеха попут Нине, али су га неки упозорили да су хијене веома опасне дивље животиње.

– Хијене се смеју када се осећају угрожено или када су нападнуте, па бих ја на твом месту био јако опрезан – гласи један од коментара испод овог видеа.

БОНУС ВИДЕО: 

ДОК СЕ БЕОГРАД БУДИ: Како изгледа јутро са прелепим животињама у зоолошком врту

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".