Репортери "Блица" данас су посетили крај из којег је ухапшена тинејџерка, где су комшије у шоку након што су сазнали да је превозила дрогу. Многи од њих не могу да поверују да је марихуана њена, јер како кажу, потиче из нормалне породице.

- Она је једно време размишљала да ли да оде у иностранство да студира. Имала је повреду руке, па је због тога престала да се бави професионално тенисом и почела да тренира децу. Шокирала сам се када сам чула, не могу да поверујем да је то њено. Мајка јој је васпитачица, а отац камионџија - прича комшиница.

Она додаје да су нормална породица и да никада нико није имао проблем са њима.

- Она има сестру од 17 година. Имала је дугу везу, ишла је стално код дечка, али живи овде са родитељима - додаје наша саговорница.

Фото: Друштвене мреже

 

Како је "Блиц" писао, полиција је у сарадњи са УКП, Службом за борбу против организованог криминала, а по налогу Вишег јавног тужилаштва, Јелена М. је била у колима са малолетником (17) и код њих запленила 8,5 килограма марихуане.

Како се види на снимку који је објавио МУП, у жутом "смарту" се у гепеку налазило неколико тениских рекета, с обзиром да је Јелена М. понекад давала часове из тениса.

Међутим, испод њих, пронађена је торба у којој је било 20 пакета марихуане.

Осумњиченој Јелени М. одређено је задржавање до 48 часова након чега ће, уз кривичну пријаву, бити приведена надлежном тужилаштву.

Седамнаестогодишњак је приведен Одељењу за малолетнике Вишег јавног тужилаштва у Београду.

БОНУС ВИДЕО: 

ВАТРЕНА СТИХИЈА У НИШУ: Пожар однео један живот

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".