Све је почело од тренутка када Миљковић није виђен на прославиЛуниног рођендана. Наводно су пријатељи видели Марка у загрљају једне бринете: 

- Не знам шта се Марку дешава у последње време, али то више није онај човек као пре годину, две. Не могу да кажем, њих двоје се заиста воле, али није смео то да јој уради. Он зна да у Београду на хиљаде људи воли и познаје Луну и да ће јој све пренети. Међутим, он је то вече прилично попио, клинке се лепе за њега, једна та бринета цело вече се није одвајала од њега и онда се десило то што се десило. Иначе, он често излази сам с друштвом, док је Луна код куће са ћерком -Луна је према речима извора врло тешко поднела Марково неверство, али му је дозволила да долази у стан због ћерке која је везана за њега. 

- Сви из Луниног окружења су знали за то, али нису хтели да јој говоре пошто, знате како кажу, никад се не треба мешати у брачне проблеме. Међутим, када је она почела да се жали на Марка, њени пријатељи су јој показали снимак на којем он флертује с том бринетом и с којом је био врло присан. Чим је то видела, Луна је плакала, али је брзо дошла себи због детета. С Марком је отворено причала и рекла му да не жели да га види, те да изађе из стана док не одлуче шта ће да раде. Због тога се није појавио ни на њеном рођендану, а, као што видите, и њихове друштвене мреже већ месецима не функционишу као иначе.

Ђоганијевој је врло тешко да пређе преко свега, али јој је важно да Миа одраста уз оца: 

- Луни је најбитније да јој ћерка не испашта будући да је баш везана за тату. Због тога је дозволила Марку да долази у стан, чак и да преспава, само да би јој ћерка била срећна. Шта ће се даље дешавати, то нико не зна, осим Луне и Марка. Ми смо ту шта год она да одлучи пошто знамо колико га воли - говори извор.

Поред тога, Марко није био за то да се Луна врати на сцену: 

- Луну су, након што је снимила нумеру за једну рекламну кампању, звали многи менаџери и продуценти да би с њом уговорили сарадњу. Али је многе одбила због Марковог неслагања јер Миљковић жели да њих двоје самостално раде -изјавио је извор који је рекао да је Марко био себичан и ограничавао Луну: 

- Ђоганијева је свесна да Марко нема добру сарадњу с медијима, па јој је и ван певачке каријере бранио комуникацију с онима с којима он из личних разлога није добар. Осим тога, запоставио је породицу, време проводи с друговима, па и њихов заједнички посао не ради као раније. Њеним родитељима је тешко да гледају како Марко спутава њихову ћерку, али не желе да се мешају.

(Република)

БОНУС ВИДЕО: