Да љубавне приче које почну још у раној младости могу да потрају заувек и да правој љубави године не могу да нашкоде, већ само да је учврсте и изроде поштовање и дубоку захвалност доказ је једна од највећих регионалних музичких звезда, кантаутор Златан Стипишић Џибони који иако важи за миљеника женске популације, већ више од две деценије воли само једну.

Џибонијева супруга и поред успешне каријере свог мужа и велике популарности изабрала је да се не експонира јавно, вешто заобилази светла рефлектора и ретко је виђена у јавности, па многи вероватно и не знају како Сања изгледа.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

 

Џибони и Сања познају се још из детињства, док су били комшије у Сплиту, а на вечну љубав заклели су се деведесетих година. Колико му је стало да сачува приватност породице говори чињеница да ни у сопственој биографији под насловом 'Тајна вештина' хрватски музичар није открио ништа о њиховом венчању осим да је било 'скромно и дискретно'.

Венчање је одржано у загребачкој Дубрави, а са Сањом Џибони има троје деце, пасторку Тању, која је рођена 1988. године, и синове Ранда, рођеног 1998. године, и Лоренца који је на свет дошао 2005. године. Џибони ни у интервјуима не говори често о својој супрузи, а у једном од ретких у којем је о њој говорио истакао је да је срећан што је успео да је пронађе.

 

 

- Ми смо једноставно људи који су се нашли много пре него што се мени десила популарност и имамо однос који је потпуно нетипичан, много здравији и, овако речено, искренији. Имао сам среће што сам упознао такву жену - рекао је за "ИН" Магазин једном приликом.

Будући да су се упознали у детињству, јасно је да су у почетку били 'само' пријатељи, а касније се родила љубав. Џибони верује да је то било добро за њихову везу.

Фото: Дарко Дозет

 

- Створили смо однос заснован на љубави и поверењу. Све што имамо догодило нам се из дугог познанства и никада нисмо имали потребу да лажемо једно друго, нити да глумимо - рекао је он раније у интервјуу те открио да је на почетку њихове везе, када је тек започео каријеру, Џибонијева супруга била та која их је издржавала, што му је, како је рекао, сметало јер је као мушкарац осећао потребу да допринесе, па је зато коначно пристао и да својим колегама пише песме којих се тада стидео, пренсои "Story".

- А ја сам мушкарац, Далматинац, ако разумете... Нисам могао пустити да не платим неке рачуне - искрен је био уметник за "Слободну Далмацију".

Иначе, тако је настала и песма Дина Дворника 'Зашто правиш слона од мене' коју Џибони није хтео да потпише, па је остао без тантијема када је песма постала велики хит.

БОНУС ВИДЕО: