Водитељка Душица Јаковљевић никада није крила да често ради естетске захвате, а до сада је кориговала усне, груди и убризгавала ботокс. О естетским интервенцијама Душица је више пута отворено причала.

 

Фото: В. Данилов

 

 

- Радила сам зубе, уста и груди... Свака жена се боље осећа када на себи промени нешто набоље. Данас имам много више самопоуздања јер сам задовољна собом. Ако ће неко рећи да сам изоперисана, па нека сам. Не бих могла да радим на телевизији да нисам задовољавала одређене критеријуме - казала је својевремено Душица.

Фото: Јутјуб принтскрин/papaya4all

 

 

Душица је недавно открила и да јој смета када се упоређују њене фотке из прошлости и сада и да ли би спалила старе фотографије да може.

- Има једна фотографија која кружи која је језива, јер зависи све од угла како те неко фотографише и то је једна фотографија која је била са неке локалне телевизије, где ја изгледам катастрофа. Друга је када сам излазила из породилишта. Ја сам увек имала лепе зубе, али сам урадила те винире, уста никад нисам имала, па сам то урадила, обрве потпуно другачије, друго моје тело се мења. Не смета ми, али свако мало се то потегне како сам изгледала пре и после.

Фото: Јутјуб принтскрин/papaya4all

 

 

- Али што људи воле да виде слику на којој си испао лоше и онда иде "види је ругоба..." Па, добро, ето... Сад више нисам. Па не бих радила на телевизији да сам била тако грозна. И шта данас значи бити ружан?! Као крије се иза тастатуре и пише да је неко ружан. Е, браво, нека си ми рекао... Ако се неће свађати са женама и малтретирати некога по комшилуку, ви пишите мени - рекла је Душица у емисији "Шоу се наставља".

БОНУС ВИДЕО: