Ведрана Рудан проговорила је о тешким моменатима током одрастања и у својој великој исповести открила да је отац малтретирао како њу, тако и њену сестру и мајку, па је због тога два пута покушала да га убије.

- Покушала сам да убијем оца кад сам имала 15 година, али ми није успело. Покушала сам и са 20, али је једва остао жив - започела је своје излагање у емисији "ТВ лица као сав нормалан свет", па наставила:

- Имала сам 21. годину, дипломирала сам и радила. Било је то време кад су се носиле мини сукње, а онда су, преко ноћи, дошле у моду макси сукње - рекла је је Ведрана.

- Радила сам, имала сам своју плату и пратила моду, па сам тако скинула мини и обукла макси сукњу. Отац је ушао у кухињу, а живели смо у рупи, у правом ћумезу, одмерио ме... мајка у углу дрхти, никад се није смео дизати тон... а отац каже: 'Јуче си била ку*ва а данас си часна сестра, одлучи се.'

Фото: АТА имагес

 

 

Одговорила сам му 'не с...', а мајка је скоро умрла, јер сам први пут дигла тон на оца. Помислила сам - шта ми се може догодити... ? Завршила сам школу, радим...

А онда ми је он пришао, подигао ме и бацио у стаклени орман. Била сам сва у крви и стаклу... имали смо шпорет на дрва и на њему је, у том тренутку, била велика шерпа пуна гулаша, огромна... ухватила сам је за те горуће "уши", дигла у ваздух и бацила оцу у главу.

 

Мајка је викнула, отац се одмакао, био је сав у крви, од пете до главе, али је ипак доктор у близини успео да му закрпи ране. Кад се вратио у кафић, омиљена конобарица га је питала 'ћа ти је, Иве', а он одговорио 'Ведрана је покушала да ме убије'. Одговорила му је 'шта је досад чекала.'

Фото: Милена Анђела

 

Када јој је отац умро, каже да није осетила тугу.

- Када ми је умро отац себи сам рекла бар сузу пусти, и заиста сам једно две, три сузе извукла из себе. Тада сам рекла себи, то смеће ти је толико зла учинио, какве сузе. Ођ*би оца - испричала је Ведрана Рудан.

Истиче и да је имала јако несрећно детињство, али истиче да је управо због тога данас јака као што јесте.

- Детињство ми је било тешко, али ми је дало снагу да презирем људе док се не догоди супротно. То је оно што мене чини јаком, то ми је усадио отац који је презирао људе, па тако и мене. Млатио је мене, мајку и сестру. Баку није, јер је она била снажна особа. Презирем људе, док не откријем некога ко ми се свиђа, а онда га черечим до смрти и тражим у њему мане. Не верујем апсолутно никоме, не може ме завести ни освојити нико. На пола прстију једне руке могу набројати људе које волим. Све друге испитујем, сваки дан су ми на столу за сецирање. Тешко је живети са тим, било би боље да сам опуштенија, али нисам - каже Ведрана Рудан.

БОНУС ВИДЕО: