Снежана Ђуришић 36 година била је у срећном браку све док јој није преминуо супруг Слободан Гвозденовић, након чега је уследио тежак период испраћем депресијом, из кога је ипак изашла као победник и данас ужива у животу пуним плућима.

Фото: М. Лабудовић

 

Иако би тај период волела да може да заборави, певачица на њега гледа као на нешто што је ојачало и не либи се да о томе јавно говори како би својим примером помогла многима који можда не виде светлост у мрачним моментима.

– Прво мораш да приметиш, да знаш да си депресиван, а ако ти не приметиш постоје укућани који ће ти на то указати, али сама чињеница да сам ја желела да будем сама је мени говорила да ја имам проблем. Онда пустиш временом да се то реши, али то не иде само, мора да постоји додатна воља. Ишла сам на разне разговоре и са психолозима и са духовницима и са пријатељима… – објашњава Снежана у емисији „Звезде Гранда Специјал“, која тврди да су је спасила деловања више фактора.

Фото: АТА имагес

 

– Захваљујући вољи, и Богу пре свега и свим помагалима успела сам да изађем из тога. Ја сам размишљала сада ћу да се посветим себи и ако ми се догоди неко ко ће мени да се допадне хвала ти Боже и хвала ти што си ту - искрена је певачица која истиче да је прва фаза у решавању проблема признање самом себи.

БОНУС ВИДЕО: