Брачни пар Весна и Ђоле Ђогани гостовали су недавно у емисији „Звезде Гранда Специјал“. Популарни денсери нису се надали да ће им бити пуштен снимак стар 30 година, што их је обоје разнежило, а певачицу и довело до суза.

Фото: Милена Анђела

 

Ђоле се током емисије присетио својих почетака са плесном групом „Ђогани“, а кад им је водитељ пустио снимак из ’90- тих, пар није могао да сакрије емоције.

- Девојка која је са мном била у Италији постала је моја супруга. Слађа и ја постајемо један тим. Деци док су мала треба усадити дисциплину, здрав начин живота, вољу за учењем и напретком. У детињству то почиње са игром и плесом, то нам је била смерница кад смо отворили плесну школу. Сви који уче децу и раде са њима имају одговорност да им усаде мотивационе вредности, нешто што ће их покренути да пронађу себе и касније уживају у одабиру животног занимања. Знао сам да имам утицај и да својим радом могу да утичем на њиховом развој. То је био прави пут. Многи памте то време са сетом и кад ме сретну кажу да им је то био један од најлепших периода у животу. То ми је највећа награда. Био сам поносан јер су та деца прве кораке научила у мојој плесној школи – испричао је Ђоле у документарцу који је приказан у емисији, што је код обоје изазвало лавину емоција.

И док је Ђоле био поносан на успех који је постигао, Весна је признала да јој ови снимци увек буде тугу.

- Мени је увек тешко да гледам те снимке, то су све моје другарице и кад се шетам градом и кад их сретнем, кажу ми ‘То нам је био најлепши период живота, ти тинејџерски дани кад смо плесали код вас’, а мени, ах, катастрофа – рекла је Весна са сузама у очима.

БОНУС ВИДЕО: