Подсетимо, тело пензионерке пронашла је у понедељак комшиница у њеној кући. Жена је заклана, а по телу је имала више убода. Осумњичени је ухапшен у среду.

Исечена по лицу

- Б. М. је имала преко 10 убодних рана. Била је исечена и по рукама и лицу. На крају јој је пререзан врат, а колико је нападач био свиреп, показује и то да му се приликом убадања жене нож поломио - открива Куриров извор.

Фото: Ј. Л.

 

- Оштрица ножа остала је у врату Б. М., док је осумњичени одваљену дршку потом бацио. Полиција је приликом увиђаја на ножу, за који је одмах утврђено да није из старичине куће, већ да га је убица донео са собом, уочила знак пентаграм, који се везује за сатанистичке секте.

Наш извор објашњава да је утврђено да је из жртвине куће однета мања сума нова.

- Пво се мислило да је Б. М. убијена због пара. Међутим, истрага је показала да је осумњичени извршио преметачину и однео нешто новца с намером да прикрије прави мотив злочина - објашњава извор и додаје да је полицију до П. Б., поред поломљеног ножа на ком су били његови ДНК трагови, довело и сазнање да је нападач возио црвени "пунто".

Фото: Друштвене мреже

 

- Комшије су приметиле тај ауто код њене куће отприлике у време убиства, узети су снимци са камера и испоставило се да је тај ауто возио П. Б., који живи у близини жртве и који је школски друг њене унуке - каже саговорник.

Према његовим речима, када је полиција закуцала на врата П. Б. он је доживео нервни слом.

- У његовој кући нађени су крвава дускерица, фармерке и обућа. Оно што је посебно забринуло инспекторе, јесте то што је он на свом телу имао тетоважу пентаграма, истог знака који је био и на ножу којим је извршен злочин. Додатно су се запрепастили када су у његовој кући пронашли одређене предмете и цртеже са сатанистичким симболима - наводи извор.

Сатанистичко убиство

Фото: Ј. Л.

 

Сектолог Слађан Мијаљевић каже да је готово уверен да се у овом случају ради о сатанистичком убиству.

- Знакови пентаграма јасно указују на сатанизам. Ако примарни мотив злочина није био користољубље, као што су показали први резултати из истраге, онда је старица по свој прилици убијена због неког ритуала. Уколико се испостави да је осумњичени познавао жртву или му је она на неки начин помогла у животу, онда имамо класичан пример секташког убиства - рекао је Мијаљевић и објаснио да је осумњичени, у случају пљачке, могао лако да савлада старицу, али пошто је по среди био болесни секташки ритуал, онда је јасно зашто ју је крвнички заклао.

- Постоји неколико различитих пентаграма, али сваки од њих указује на сатанизам. Генерално сви пентаграми су окултистички, а највише их својатају управо сатанисти - објаснио је он.

(Курир)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".