Након низа гнусних увреда, пљувања и претњи које јој је изрекао, Звездан је наставио да злоставља Ћурчићеву, па је преплашио тако што је гађао каменом из дворишта у њеном правцу, а онда се смејао и настављао психички да је малтретира!

Ана је све време покушавала да се склони од њега па је изашла испред Беле куће и седела на степеницама, међутим, он је сваки пут долазио до ње како би наставио да је малтретира и урнише на најнижи могући начин. Оно што је шокантно јесте то да се нико од задругара није сетио да приђе Ћурчићевој која је била видно уплашена и исцрпљена или да барем каже Звездану да престане и остави је на миру.

- Ти си болестан, остави ме на миру - молила је Ана.

- А ово што си рекла три генерације, тек ћу за то да ти се... - претио је Звездан па кренуо по камен.

- Клошарко! Чекај да видим с којим да те гађам - говорио је Звездан хладно док је бирао камен са којим ће гађати жену.

- Да ме гађаш? Са каменом?! Ајде усуди се - викала је Ана.

-Да ли стварно мислиш да си вредна камена?! - причао је Звездан кад је бацио камен у њеном правцу, док је Ана и даље седела престрављена.

Пријавите насиље

Министарство унутрашњих послова апелује на грађане да сваки вид насиља у породици пријаве полицији бесплатним позивом на број телефона 0800 100 600 или 192 који су све време доступни.

Саветовалиште против насиља у породици - СОС телефон и сигурна кућа 0800-011-011 бесплатан позив радним данима 10-19 часова, 011 2769-466, радним данима 10-19 часова, 062 304-560 ноћу 19-10 часова

БОНУС ВИДЕО: