- Када дође време, показаћу поруке, имам све документовано. Могу само рећи да је девојка све слагала. Људи немају увид у то што се дешавало, за сада то нећу обелоданити, када се слегну ствари Владимир ће показати - казао је Томовић и проговорио о Менсуру који је рекао да ће доћи на базен и направити лом:

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- То је човек који има две свађе у животу, он не би постојао да није мене. Небитан је лик. Какав црни страх, дечко је безвезњаковић, нема ни грам мозга. Каква црна, претња, он је ништавило, не бојим се јадова - рекао је Томовић.

Иначе, Менсур Ајдарпашић недавно је сазнао да је његова девојка имала преписку са Владимиром Томовићем.

 

 

- Није ствар која не може да се исправи, није ништа конкретно направила, само ми је битно то што ме је слагала. Није требало да ме лаже, то је кључна ствар. Ја и овако немам поверења, а још кад ме слажеш... Мада сам сад лаганији, него претходних 15 дана везе. Нећу да је гушим, пустио сам, па изволи... Ја нећу да држим ланац да би ми доказала да јој верујем. Не верујем јој многе ствари. Можда је помислила да то може да наруши нас однос у тренутку, па је прећутала, очигледно се каје због тога, верујем да се то неће дешавати. Јер ако се тако крупне ствари догоде, ја тек нећу моћи да функционишем са њом. Знамо каква је особа он (Томовић), он по цео дан седи код куће, сипа гориво, куцка и иде на дестинације где упали... Не изгледа лоше, заинтригирао је вероватно, опет је млада, он старији и познат, занимљиво јој је било... Али није дамски са њене стране. Ако прича да је не упоређују са неким девојкама, онда мора да има другачије поступке - причао је Менсур.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".