- Комисија је мишљења да су сви дијагностички и терапијски поступци спроведени у интересу пацијенткиње, а у складу са медицинским постулатима - наводи се у извештају у који је „Блиц“ имао увид.

У истом документу констатовано је да је, такође данас, обављен инспекцијски надзор од стране здравственог инспектора и да је у петак урађена одбукција тела пацијенктиње о којој ће извештај доставити патолог.

Исидора Пузовић, која је била у шестом месецу трудноће, услед здравствених компликација јавила се у четвртак на Одељење гинекологије Опште болнице Ужице где је ултразвуком констатовано да фетус који је носила није жив. Одмах је извршен порођај после кога је је враћена на одељење.

Међутим, у вечерњим сатима стање јој се додатно погоршало и пала је у кому из које се није пробудила. У наредних неколико сати лекари су је три пута реанимирали, малтене сви доктори који су те ноћи дежурали у болници били су укључени у њено лечење. На жалост, младој Ужичанки која се удала 15-ак дана раније, није било спаса, преминула недуго после треће реанимације.

(Блиц)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".