Пожар је, подсетимо, букнуо јуче ујутру око 7 сати у новопазарском насељу Јалија, а како се сумња узрок пожара је грејалица на којој се сушио веш. Несрећни отац жив је горео како би помогао својим малишанинама, али није успео.

На друштвеним мрежама рођаци А. А. моле све грађане да помогну оцу који је у трену изгубио целу породицу. Лекари се боре за његов живот.

- Моја четри сестрића су настрадала у пожару који се догодио у Новом Пазару, а моја снајка и брат су у тешком стању након пожара. Молим вас да нам помогнете и помолите се за здравље мог брата и његове жене - написала је једна од рођака повређеног човека А. А., који је изгубио децу и додала:

- Стање мог брата је забрињавајуће и хитно су нам потребни даваоци коже и крви у Београду.

Фото: Друштвене мреже

 

Др Шефћет Хајровић из Опште болнице у Новом Пазару јуче је рекао да су деца довезена колима Хитне помоћи, а да је њих отац у веома лошем стању.

- Отац има преко 50 одсто опекотина на телу, а имао је и проблема са дисајним путевима. Интубиран је и после стабилизације хитно је транспортован за Београд. Мајка деце имала је лакше опекотине на челу и рукама, и она је остала на посматрању на Одељењу хирургије у новопазарској болници - рекао је др Хајровић.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".