Након што се дознало да се аутор емисије "Иза решетака" Машан Лекић растао од водитељке Мире Лекић са којом има ћерку Миу, те да је упловио у љубавну везу са асистенсткињом Кристином Николић и са њом добио мезимицу Зои, сви су похитали да дознају нешто више о животу новинара, који пре тога није много био у зони медијског интересовања.

Фото: В. Данилов

 

 

Две године је водитељ познат по емисијама црне хронике био у самој жижи, а за то време о њему, његовој старој и новој изабраници сазнало се много тога.

Између осталог, дошло се до информација да се Машан и Мира, још увек законски нису развели, што је у неку руку оправдало чињеницу што се са мајком своје млађе ћерке Зои он одмах по растави није оженио.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mira Lekic (@miarima_)

 

Венчање Машана Лекића и Кристине Николић очекивало се протекле две године, нажалост изостало је.

До организације свадбеног весеља у режији заљубљеног пара дошло је тек пре пар дана, што је поново привукло велику медијску пажњу упркос томе што није било речи о правом венчању, већ о оном за потребе снимања Машанове емисије, на којој Кристина ради као асистент и консултант.

Заљубљени пар за ту прилику ангажовао је глумце, који су у костимима младенаца стали пред матичара и прелепих ружама окићених рајских врата.

Кристина је све то снимила па објавила на "Инстаграму" као тизер онога што ће њихова верна публика у наредној емисији гледати.

Након овог кратког кадра, који је само на трен збунио јавност, сви су се запитали када ће се то заиста догодити венчање Машана Лекића и Кристине Николић и постоји ли још увек нешто што емотивне партнере спречава у томе.