Индира Арадиновић Инди обелоданила је на свом Инстаграм профилу да се јуче и званично развела од бизнисмена из Данске, ком се на вечну љубав заветовала у октобру месецу прошле године.

Певачица је тада изненадила јавност фотографијама с тајног, интимног венчања, а четири и по месеца касније изненадним разводом. Сада је одлучила да проговори и открила како се осећа након свега.

Фото: АТА имагес

 

- Опорављам се некако од свега... Нисам баш превише разочарана… Сећате се када сам у интервјуу за "Премијеру" после два дана венчања рекла: ''Па видећемо да ли је господин прави...'', на питање да ли сам пронашла господина правог. Мислим да никада брже нисам добила одговор на то… Потписао је развод 27. децембра, а разлоге заиста не бих износила у јавност. Ипак сам ја дама - рекла је Инди и додала:

- Још увек сам у шоку због свега што се догодило. Врло незрело и лукаво са његове стране. Крах развода није мала и лака ствар... Волела сам тог човека, а и он је мене. Ипак је он био мој избор. Али ипак сам срећна што је много брзо донео ту одлуку и показао да је незрела и нестабилна личност за брак. Шта би било да сам дете имала са таквом особом?! Није ме купио, ако ме је оженио. Помешао је мало посао и емоције - поручила је певачица за Пинк.

Подсетимо, Инди је у својој објави где је обавестила јавност да се развела написала следеће:

- 1.март, од данас сам званично и ја потписала развод. Оставила прошлост иза себе. То не значи да наша љубав није била права и велика, само је мој бивши муж искривио и умањио ту љубав оног дана када је потписао развод 27. децембра. На датум када смо се и први пут пољубили (27.07.). Слагао је нас све тог дана, матичара, кумове и себе да ће у добру и злу бити поред мене (10.10.) - написала је Инди на Инстаграму.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".