Она је прокоментарисала дешавања између Далиле, Цара и Дејана?

- Мени је ту жао Дејана, ја њега, искрено, не могу да гледам. Пратила сам јуче ону игрицу са паровима, баш ми је било тешко. Јако ми је жао њега, искрено, не знам шта бих рекла. Не знам одакле јој желудац, да тако нешто може да ради, а до јуче су били у великој љубави... Не знам шта је у њеној глави, нити како може, не схватам! Мени је жао њега, а он ми није ништа, странац један обичан, а не ово... Волео ју је више од себе. А за ово двоје немам коментар, баш су ми онако... Бљак!

Далила је јавно оставила Дејана, рекла да је сада слободна жена, да више није у браку... И отпочела је везу са Царем.

Фото: АТА имагес

 

- Нисам очекивала, мислила сам да се спрда, да је све то игра. Међутим, како је то отишло даље, наравно да се заљубила. Заљубила се толико да не види прст пред оком! Али опет... Шта, као, није у браку?! Па наравно да је у браку, са човеком је ту и даље, он јадан носи онај прстен... Њега ми је највише жао. То је превара, вара га на његове очи! Одвратно, одвратно, одвратно! Могла је бар да сачека, да му каже да се охладила, да не иде више, а не да се преко ноћи смува са новим фрајером. То ми је одвратно, ја за то не бих имала срца, то да урадим... Да га варам, а он да пати. Ово је превара, она је удата, а не слободна жена - изјавила је Ана за "Еспресо".

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга Оффициал

 

Кораћева је објаснила и какво мишљење после свега има о Далили, као и да ли ће се Филип у неком тренутку охладити од ње?

- О њој немам никакво мишљење. Вероватно је и сама очекивала да ће све ово да се деси. Угушио ју је тај брак, досадно јој је било... И угојила се, нигде није ишла, само је јела и спремала ручак, ко нека баба од 80 година. Ово њој прија, то је она, само је чекала да нешто овај мученик уради... А ништа није ни урадио! Него се сетила порука од пре 4 године и као: "Шта си ти радио пре 4 године?"! Кога брига шта је радио?! И да је радио, прешла си му преко тога, него се сад баш сетила! Само је тражила разлог да све свали на њега! Јадан, мученик, толико ми га је жао да не знам шта бих рекла. А Филип ће је изгустирати чим буде ушла нека друга која му се буде свидела, биће - Далила, па-па! Али, нај*баће он ту.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

Осврнула се и на питање да ли ће се Дејан окренути ка својој породици после овога, или их је прецртао за сва времена.

- Ово је најтеже питање. То само он зна, али мислим да хоће. Не одмах, требаће му времена да поразмисли о свему и да види ко је уз њега, ако изађе сам. Ко зна шта ће се ту још издешавати. Стварно бих волела да се врати кући, да буду коначно нормална породица јер знам колико га воле сви. Давидова мама, Давид, сестра, бака... Не да га воле, него само причају о њему. Ја бих стварно волела да се некако помире.

(Еспресо)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".