На програму РЕД телевизије у емисији ''Питам за друга'', а Ана Радуловић и Панда вечерас су угостили атрактивну бившу задругарку Мину Врбашки.

Мина је сада у свом маниру, без длаке на језику, прокоментарисала актуелну љубавну драму Далиле, Цара и Дејана, па жестоко поткачила Драгојевићку.

- Просто немам речи за такву особу. Девојка која је држала предавање, осуђивала, свима нама моралисала, и онда дође нека тамо особа Б, која не вреднује ни своју породицу ни жене генерално и онда та жена оставља свог мужа јавнио пред њим, ладно. Било ми је толико жао Дајана синоћ, и у тренуцима када она говори ова је песма за Дејана, а он плаче... Одједном је почела и да пије алкохол, до ове Задруге није пила - прича Мина.

- Прво сам имала теорије завере, али то је сулудо кад видим колико дечко плаче. Цар само жели да добије нешто што је у неком тренутку неосвојиво. Ово ће се завршити као са Сандром Чапрић, само ће дуже да траје. Ово што се дешава Дејану је добро за нејга, он је млад дечко. Он и Далила су превише једно другог идеализовали, било је ту љубави, али мислим да једноставно ту љубав су изградили због подршке. Нису они били толико срећни. Он је само неискусан, али боље сада да те ствари преброди тамо, када изаће схватиће да ти је породица на првом месту. Нико не сме да ти поремети однос са мајком и братом. Много ми је жао Дејана - закључила је Мина Врбашки.

(пинк.рс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".