Бебица је побегао из ријалитија, а након тога је стигла вест у "Белу кућу" да је диквалификован из такмичења. 

Породица је поново примила сина у кућа, а на све начине покушавају да га убеде да Миљана Кулић није особа са којом вреди провести живот. 

 

 

По изласку из ријалитија, Бебица је наводно покушао да себи одузме живот тако што је попио шаку таблета за смирење. Све то је учинио да би се поново помирио са Миљаном:     

- Бебица је планирао да оде у Ниш код Синише, али када га је позвао са једне пумпе он се није јавио на телефон. Отишао је код једног друга и када је остао сам у стану попио је лекове за смирење, али је претерао. Срећа да се његов друг брзо вратио у стан и спасао га. Бебица није реаговао уопште, био је без свести, па га је другар одвезао у Ургентни центар. Тамо су му дали неку инјекцију и он се повратио после 15 минута. Још већи шок је био када је дург дао Бебициној мами писмо које је нашао у стану. Ту је писало како неће да живи без Миљане и да не може да поднесе ако се она врати Золи, па су то схватили као његово опроштајно писмо - прича друг за "Стар" па додаје:

 

 

- Ненад је сада код својих у Котежу, не дозвољавају му да гледа ријалити и на све начине се труде да му се Миљана огади. Његова мајка је звала Синишу и рекла му све што се догодило. Замолила га је да не зове Бебицу и да се окану њега, јер није добро психички - рекао је за Стар.

Подсетимо, Бебица и Миљана Кулић су јуче виђени у једној продавници одеће, те је питање да ли ће његови родитељи успети у својој намери.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".