Полиција у Сремској Митровици ухапсила је, подсетимо Ј. К. због сумње да је извршила кривично дело убиство у покушају.

Фото: Принтскрин Фејсбук

 

- Ј. К. је након свађе дограбила нож и из све снаге почела да убада невенчаног партнера. Избола га је четри пута у пределу стомака и леђа. Несрећни човек почео је да јауче и да пада на под држећи се за стомак. Лежао је у локви крви, док је осумњичена стајала изнад њега - каже извор из истраге и додаје:

- Повређени је са тешким телесним повредама колима Хитне помоћи превезен у Клинички центар Војводине, док је осумњичена ухапшена.

Фото: Принтскрин Фејсбук

 

По налогу Вишег јавног тужилаштва, Ј. К. је одређено задржавање до 48 часова, у ком року ће, уз кривичну пријаву, бити приведена тужилаштву.

На друштвеним мрежама може се видети да су емотивни партнери били веома активни. Наиме, осумњичена има низ фотографија на којима је оскудно обучена и провокативна, где јој други корисници коментаришу стајлинг и удељују јој комплименте. Жртва је између осталог пре извесног времена поделио фотографију на којој пише веома загонетна порука.

- Нисам умро кад су пуцали у мене, већ кад сам видео ко је пуцао у мене - написао је Б. Н. на друштвеној мрежи Фејсбук.

Фото: Принтскрин Фејсбук

 

Познаници пара кажу да су они имали врло турбулентан однос.

- Често су се свађали и мрили, раскидали, па би опет били заједно. Он је увек говорио да не може без ње и ето шта се сад десило - каже нам познаник.

(Курир)

БОНУС: ПОГЛЕДАЈТЕ СНИМАК ПЉАЧКЕ У КРУШЕВЦУ: Становници овог дела града су у страху

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".