Том приликом Никола је задобио тешке телесне повреде, а Светлана, мајка осморо деце, је од повреда преминула после три дана борбе за живот.

Осумњичени В.Д. је, како сазнаје Курир, ухапшен одмах после удеса и тада му је одређено задржавање до 48 сати, а на терет му се стављају два кривична дела - тешко дело против безбедности јавног саобраћаја и наношење тешких телесних повреда.

- Он је био у алкохолисаном стању, а с обзиром на то да је Светлана преминула од повреда задобијених у удесу, кривично дело ће највероватније бити преквалификовано - наводи извор Курира.

Фото: Друштвене мреже

 

Очевици су раније за Курир испричали да се возач понашао јако бахато

- Возио је сигурно преко 100 на сат, када их је ударио није он позвао помоћ већ жена која је возила иза њега. Он је само изашао из аутомобила са томпусом у руци и кренуо ногом да склања ђубре, да шутира и виче, док су двоје људи непомичмно лежали на путу - рекли су наши саговорници.

Подсетимо, Светлана и Никола су родитељи осморо деце и њихова породица преживела је праву агонију претходних дана.

Фото: Друштвене мреже

 

- Тај дан ми је био најгори, а био ми је рођендан. Сећам се само ударца и кад сам отворио очи тражио сам од брата да ме води кући, несвестан шта се догодило. А онда сам погледао око себе, видео народ и аутомобиле и моју Цецу како непомично лежи, а крв јој је ишла из уста, био сам сигуран да није дисала - рекао је њен супруг Никола у својој исповести.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".