За сваки хороскопски знак постоји један који му савршено одговара - по карактеру, по особинама. 

Фото: Профимедиа

 

 

Ован

Овну треба Девица у свом животу. Она је разумна и опрезна, пажљива, поуздана и брижна – а нарочито држи спонтаног, динамичног и понекад непромишљеног Овна са обе ноге на земљи.

Бик

Без Водолије се Бик неће добро сналазити. Наиме, Водолија је пуна енергије, темпераментана. То одушевљава Бика који се радује и зна да ужива у животу, али је понекад флегматичан и спор.

Близанци

Близанци не могу замислити живот без Бика. Бик је јако стрпљив са људима. Осим тога је и јако срдачан и издржљив. Дакле, савршене карактеристике за живахне Близанце.

Фото: Профимедиа

 

 

Рак

Ако постоји знак без којег Рак не може, онда је то Шкорпија. Она је храбара, одлучна и неустрашива. Осим тога је страствен и веран знак. Управо то што треба осећајном и суздржаном Раку.

Лав

Како би му живот био испуњен, Лаву треба Водолија у свом окружењу. Свеједно да ли у кругу пријатеља или породице. Важно је да Лав може профитирати од самосталности, одлучности, идеализма и енергије Водолије. То подиже самопоуздање и спонтаним Лавовима.

Девица

Стрелац својим хумором, опуштеношћу и далековидошћу – понекад перфекционистички настројеној Девици савршена допуна.

Фото: Профимедиа

 

 

Вага

Особе рођене у знаку Ваге треба да у свом животу имају Рибу, јер она је саосећајна, маштовита и интуитивна. Баш то што треба осећајним Вагама које теже умерености.

Шкорпија

Шкорпији је јако тешко без Ваге. Она је осећајна, дипломатски настројена и има на људе добар утицај. Шкорпија је често врло инстинктивана, строга и изазована – па тако ова два знака чине у пријатељству, на послу и у породици савршен дует.

Стрелац

Стрелцу у животу треба Лав. Брижан је, одговоран и шармантан, али и методичан, објективан и савестан. То је за авантуристички настројеног, али понекад и лаковерног Стрелца добра супротност.

Јарац

Живот Јарца лепши је ако га може провести са Близанцима. Наиме, Близанци су знатижељни, друштвени, живахни и комплексни. То импонује савесном, често суздржаном и помало тромом Јарцу.

Водолија

Водолији треба Рак ​у свом животу. Рак је осећајан, има смисла за хумор врло је маштовит. На све то је и брижан. То допуњује живот Водолији, јер понекад зна бити врло импулсивна и нападана, и чак нервозна и ексцентричана.

Рибе

За Рибе је живот без Јарца много тежи. Јарац је објективан, концетрисан и врло поуздан. Осим тога је верно биће. Управо то што треба емоционалном и понекад преосетљивом Јарцу.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".