Према писању медија, Звездан је на језив начин упутио претње својој бившој супрузи Ани, и то све због потенцијалног уласка Булића.

- Ако наставиш с овим, кунем се убићу те, ако уђе Булић, готова си. Шта ти мислиш да сам ја глуп, да не капирам како га у шифрама зовеш да уђе. К**во распала, немаш појма шта ће се тада десити ако га будем видео на вратима - урлао је Звездан на бившу партнерку, која чека својих пет минута.

Цело дешавање испратио је и Аца који је у више наврата потврдио да жели у ријалити, те признао најдубље емоције према Ани и открио да никада не би наслутио да она трпи насиље.

ФФото: Принтскрин/Јутјуб ТВ пинк/Задруга 6/Pink.rs

 

- Да, ушао бих у "Задругу" ако би то њој помогло. Она је неко мој, то је моја Ана, ја бих живот дао за њу, а не ушао тамо. Она је моја прва љубав, моје нешто дечачко и чисто. Сматрам да свака жена треба да има заштиту и верујем да мушкарци који воле знају о чему причам. Не знам, не верујем да би Звездан смео нешто да уради, а ја бих само ушао да заштитим Ану, што ћу свакако и урадити - рекао је Булић у "Новом јутру".

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".