Бивши супруг манекенке, Алекс Квонг (28), његов брат Ентони (31) и њихов отац Квонг Кау (65) оптужени су за њено убиство. Алексова мајка Џени Ли (63) оптужена је за ометање правде, пренео је РТХК.

Свим члановима породице је одбијена кауција, пресудио је суд за прекршаје у граду Ковлон у понедељак, наводи РТХК. Они тек треба да се изјасне о кривици.

У недељу су истражитељи идентификовали лобању, неколико ребара и косу у великом лонцу за супу од нерђајућег челика за које се верује да су остаци манекенке Еби Чои, саопштила је полиција. Остали делови тела, укључујући торзо и руке, и даље недостају.

Следи полицијска истрага која је почела у среду након што је пријављен нестанак Чои (28). Два дана касније, делови њеног тела пронађени су у кући у градској четврти Таи По, саопштила је полиција. У кући су пронађени и секач за месо, електрична тестера и поједина одећа, саопштила је полиција.

Чоиин бивши муж ухапшен је у суботу на трајектном пристаништу на једном од градских острва, саопштила је полиција. Његов брат и родитељи ухапшени су у петак.

Пети осумњичени, 47-годишња жена, ухапшена је у недељу у вези са овим случајем, саопштила је полиција.

Чои, манекенка и инфлуенсерка на друштвеним мрежама са више од 100.000 пратилаца на Инстаграму, недавно се појавила као дигитални модел насловнице за луксузни магазин Л'Оффициел Монацо и присуствовала је овогодишњој Недељи моде у Паризу.

 

Суд је одложио случај до 8. маја како би омогућио даљу полицијску истрагу, пренео је РТХК.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".