Након што је завршила учешће у ријалити програму, Ирма се посветила раду на себи.

–Рад на себи је најбитнији. Свакодневно треба бити посвећен томе. Једино на тај начин можемо да дођемо до неких бољих ствари у животу. У тренутку нам се може учинити да се ствари не одвијају онако као бисмо ми то желели, али ако си смирен и радиш на себи, касније можеш да направиш неке озбиљније резултате – закључила је певачица.

Ирма је имала посебну поруку и за све људе који осуђују ријалити и учеснике оваквих формата.

-Ријалити програм је јако тежак и комплексан и не може свако у њему да учествује. Тако да свако ко поцењује те људе треба прво да крене од себе – рекла је Серјанићева

Фото: Принтскрин Јутјуб/Гранд Магазин Тв Гранд

 

Прошле године главна тема ријалтија био је љубавни троугао у коме су учествовали: Дејан Драгојевић, Филип Цар и Далила Драгојевић са којом је Ирма на почетку имала леп однос, а онда је дошло до свађе. Занимало нас је какво мишљење певачица има сада о својој некадашњој пријатељици.

-Не жели да је коментаришем. Све што сам имала да кажем о њој већ сам искоментарисала. Све што сам тада рекла је било на месту. Она као она ме не интересује. Не желим да јој дајем више простора – рекла је Ирма, па се осврнула и на Звездана, Анђелу и Ану који су ове године фокус пребацили на њихову љубавну причу.

–Велики сам љубитељ ријалитија. Пратим га и даље. Ријалити је заправо друштво. Различити људи из различитих слојева друштва улазе у ријалити, све је то као и стваран живот, У ријалитију су људи још више емотивни због затвореног простора. Не осуђујем никога. Само сам искоментарисала Ану јер ето, она је супруга.

(Гранд)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".