Злочин се, подсетимо, догодио синоћ у породичном дому у једном селу код Беле Паланке.

- Срђан је константно у свађи с оцем и нису могли да се сложе ни око најмање ситнице. Кад су видели да не могу један с другим, Срђан се одселио у другу кућу коју је саградио на истом имању - кажу мештани и додају:

- Породица је веома проблематична, па је тако Срђанов брат прошле године ухапшен због силовања једне жене. Чули смо да је био негде у гостима, и тада је спопао ту несрећну жену и силовао је у кући. Она је успела да побегне и он је тада ухапшен.

Наши саговорници кажу да је ову породицу задесила и велика трагедија пре три године.

- Срђанова сестра је у марту 2020. када је почела корона преминула у шестом месецу трудноће. Тада смо сви занемели од шока, ваљда се нешто искомпликовало - кажу комшије и додају:

- Тешко им је пала та трагедија и једва су се изборили с тим. Некада је та кућа била пуна, јесу се свађали, али макар их је било, а сада несрећна Срђанова мајка остаде сама - два сина су јој у затвору, ћерка и муж под земљом. Какав суров живот.

Подсетимо, комшије су раније за Курир испричале да је Срђан Г. дошао кући пијан из кафане и почео да се свађа с оцем. Његова мајка покушала је да спречи сукоб, али ју је син закључао у подрум, а Срђан се затим вратио у кућу и наставио да се свађа с оцем Браниславом Г. Наводно ухватио га је за врат и удавио, несрећни човек је пао на кревет. Срђанова мајка успела је да се откључа, позвала је полицију и пријавила сина да је убио оца.

(Курир)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".