Билал Брајловић је данас напустио ријалити "Задруга 6" због лекарског прегледа, а Милица Веселиновић је открила Ани Ћурчић детаље разговора са њим пред полазак.

- Рекао ми је да ми не верује. Даје пар дана да се ја смувам са Филипом. Каже, прво ћемо да почнемо да се гледамо, да се смејемо, па ћемо да завршимо заједно. То би било понижење за мене. А, Билал то није заслужио - говорила је Милица.

- И? - питала је Ана.

- Питао је шта ћу да радим кад он оде. Каже да га поштујем, али да се он плаши, да има трипове, неће да будемо заједно, да бисмо раскинули. Ја рекох да нећемо, да идемо на ћевапе. Рекао ми је да ниједна девојка није опасност, да га не занимају - додала је Милица.

Фото: ТВ Пинк принтскрин/Задруга 6

 

 

- Мени је рекао да би само са тобом био. Ако ти се стварно допада, немој да идеш као луда Наста, да му замераш ово, оно... - додала је Ћурчићева.

- Не желим да дођем у ситуацију да ми за црним столом кажу: "Твој дечко гледа другу, мува се". То ми се десило прошле године, толико ми је било непријатно. Рекла сам му да ако оде, видеће да нећу имати комуникацију ни са ким и да ће почети да ми верује - причала је Веселиновићева.

Ти имаш искуство, како да заштитиш и себе и њега - додала је Ана.

БОНУС ВИДЕО: