Овога пута је поразговарала са Дрветом мудрости и открила најдубље емоције и осећања након окршаја са бившим мужем али и његовом девојком.

Како си Ана?

- Бесна сам на Звездан, ја само са Зорицом причам о тим стварима, али сам јако боље него што сам била. Пробудио је бес у мени јер је дозволио да ми Анђела оно каже, а овамо је мени причао једно. Јако је ружно како је мени она причала, а он је одреаговао као то је твоја борба па ти види. То је јако ружно, он ликује на многе ствари које се мене дешавају. Он не показује људскост о мени. - рекла је Ана.

Какав је по твом мишљењу однос њих двоје?

Па не знам, видим само како он брине о њему, а он има своју армију потрчака, једна га храни, једна му пере веш. Ја сам овде пала са Марса, не мешам се ни у једне односе више нити било шта коментришем, њих не гледам поготово. Мени је лично то све млака вода - додала је Ана.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

Мислиш да ту нема љубави?

- Не знам, искрено желим им срећу, али себи више среће. Ја са њим не желим више никакав контакт, не желим га ни као пријатеља након овога, а овде не желим однос, деца ми недостају а то ме ремети у свему. Овај однос ми сада са њим одговора. Повукла сам се , али то није добро за мене, али доћи ће мојих 5 минута - рекла је Ана.

Шта је било најлепше у вашем односу?

- Па то је јако тешко питање, ја се дуго нисам осетила вољеном, било ми је лепо када је био унутра, јер смо се дописивали и било нам је лепо, и када је расположен. Ја не знам одговор на то питање... Било ми је лепо када је изашао из затвора, мало је тих тренутака.

Цео видео погледајте у наставку:

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".