Звезданова љубавница решила је да нападне Ану никад јаче:  

- Што се тиче овога, сама је рекла госпођица, пошто је Звездан никад оженио. Ја сам рекла у понедељак шта сам имала, рекла ми је питање кад сам му пребацила неке ствари које мене боле, а разговор нисмо обавили. Она се умешала у нашу везу, као његова бивша жена, питала ме је: "Ако је твоја емоција толико велика зашто не би прешла преко тога?", ја сам питала зашто не пређе преко мене ако је емоција толико велика. Знате се 30 година, није вас оженио, бурму никад нисте добили, као ни он од вас. Не може преко мене да му пређе само јер је јавна сцена, да се десило у спољном свету, као што је била девојка пре уласка и 2015. за ту пред улазак је сазнала кад је ушао, а те годинама уназад је знала и прешла преко тога. Мени је Звездан све причао и знала сам да је вара. Ако је њу увредило питање, није моја ствар. Нисам велика Анђела Ђуричић ,али испада да јесам. Он је имао шта је имао са Алекснадром, кад није био са мном дружио се са Мајом, али покушавам да будем са њим и покушаваћу да склоним ствари као да се нису ни десиле, тако исто може и она да покуша, то није увреда него истина - говорила је Анђела.

- Ана, имаш нешто да додаш? - питао је Дарко.

- Ни реч, нека ужива са Звекијем и безусловно нека му верује - додала је Ана.

- Опет безобразно и арогантно понашање, с рукама у џеповима. Сад ништа није било са Александром, па што је онда цмиздрила ако није приметила ништа што се тиче Александре и Маје? Сад то нема везе шта је било. Исто ће да је чека као Ану јер и она прелази преко Александре, Ане и Маје, без обзира што са Мајом није било ништа званично. Чим је на почетку везе тако, кад треба да буде најлепше и да му буде једина - говорила је Марија Кулић.

- Била је ситуација кад је Филип Цар рекао кад изађу да ће бити без пара, а ја сам се накашљала и рекла да размишљам о томе кад није било пара. Мене не боли превара, нисам очекивала да ће Звездан Славнић ово да уради ни у лудилу. Мислим да су речи и став су само речи, а мене занимају дела иза овог простора. То је љубав и поштовање које сам ја показала овом човеку. Мене није било срамота ствари које сам радила емотивно и финансијски. Кад год госпођица буде причала о правој љубави нећу давати коментар, а она монологе може да води до краја ријалитија - додала је Ана.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".