Међутим, људи и у тим ситуацијама знају да пробуде „духове прошлости“ као што је то у случају Слобе Радановића чија супруга Јелена је јуче на свет донела здравог и правог дечака.

Иако честитке певачу и његовој жени стижу са свих страна, ријалити публике је и у том тренутку среће морала да покрене „старе теме“ – Слободанов однос са бившом супругом, Кристином Кијом Коцкар.

Ни то не би било толико ружно да се у први план не ставља нешто о чему је дегутантно, бесмислено и безобразно причати. У поново распламсалом сукобу два табора, „кијеваца“ и оних који су на страни Слобе, спомиње се једна скарадна мисао коју коментатори сакривени иза монитора рачунара понављају као папагаји, као „непобитни доказ“ да су у праву. Парафразирано, „али Јелена му је макар родила дете, за разлику од Кије“.

Фото: АТА имагес

 

 

На страну приче и животне драме које су „обрађиване“ у бројним наставцима ријалитија „Задруга“, на страну стари грехови и питање ко је грешнији, али овде се ради о – детету. Синчини – малом Дамјану! Зар није ружно спомињати такве ствари када се неко роди? 

И такође, што је још важније, овде се ради о једној жени! Да ли се зове Кристина или некако другачије, потпуно је небитно – такве ствари се не говоре. Свака дама има право да рођа или не, и поготово – има право на приватност, право да нико не задире у њен живот и распреда о томе да ли је неком родила дете или не. И у томе, ма колико били завађени, сагласиће се и Кија и Слоба. 

Фото: Инстаграм принтскрин/ кијакоцкар

 

 

Отуда и не чуди објава Коцкареве на Инстаграму где је поделила снимак о правима која свака жена има. 

- Жене требају свима да поруче да – од*ебу! Уморна сам од осуђивања због одлука жена да имају децу или не, да имају децу и да се врате послу или да имају децу и да се не врате послу, зато што су исувише мршаве или дебеле, неамбициозне или амбициозне, презгодне или недовољно згодне, или што се уопште усуђују да буду живе – говори се у снимку који је Кија поставила на стори и који шаље јасну поруку.

Нешто је ипак ствар која се тиче саме персоне – и у то нико нема право да се меша! Имена о којима се говори су потпуно небитна. А, кад се роди дете, дај да се веселимо што нас је више и што ће се још један смех и плач малишана ширити овом планетом.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".