Наиме, Ивана се венчала у балачкој општини за Немца. Њихово грађанско венћање обављено је у петак, 17. фебруара, и њему су присуствовали само ужи чланови ове породице.

Тим поводом се сада огласио њихов отац Раде који је испрва истакао да све то није истина, и да Мика и Гиба нису променили пол.

- Људи могу свашта да причају и нек причају. Ја никоме не могу да затворим уста. Ми вредимо онолико колико народ прича о нама. Немам шта да кажем, ја знам шта је истина. Гиба и Мика су мушкарци, те приче смешта село због љубоморе. Неки мајмун, неки наш непријатељ и душман. Ја сам Васић, нас сви знају широм света. Моји синови су сад код нас у кући, крајем месеца иду у Немачку на посао. Нико се од њих није венчао, далеко од тога да су они постали жене, таман посла. Ми јесмо били на венчању у општини, сви смо били, али то није имало везе с Гибом и Миком. Они су тамо били као мушкарци, послаћу вам слике кад изађем из болнице. Каква Ивана, каква Ана? Тад се венчавала од моје свастике ћерка, каква моја деца. Те девојке с перикама су наше рођаке, нису Гиба и Мика - рекао је Раде.

Фото: Инстаграм принтскрин/гибавасиц

 

Након његове изјаве огласили су се Мика и Гиба, односно сада Ивана и Ана, где су потврдиле натписе да су постале жене.

Пресрећне смо, пустите нас да уживамо саме у овим тренуцима, не коментаришемо ништа везано за удају моје сестре, као ни о томе како су то наши родитељи поднели. Видели сте слике, пресрећне смо - изјавила је садашња Ана Николић за медије.

Након овог признања њихов отац Раде је у потпуности променио плочу.

- Мени је тешко, наравно. Није ми лепо. Али шта сад да радимо? Шта је ту је. Истина је да су промениле пол. Пресрећан сам кад видим како сад лепе ћерке имам. Шта да кажем друго? Рада је мало плакала, два, три дана. После се напила један дан, па је почела да пева, довела је музику. Ивана и Ана су се оперисале пре нека два месеца. Нисам могао ништа малопре да ти кажем, морао сам да лажем, јер сам био на прегледима. Нисам могао да причам. Ивана је Гиба, она се удала за Немца. Зет је супер. Немац је, бави се бизнисом - испричао је Раде.

(Курир)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".